رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: باید برای مشارکت پرشور در انتخابات همه ظرفیت‌ها را فعال کنیم

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: بحث انتخابات مهمترین دستور کار نظام است، ما باید همه ظرفیت را شناسایی و فعال کنیم تا مشارکت پرشور رقم بخورد و این امر شدنی است.

سرویس انتخابات شانا- سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت امروز (شنبه ۲۳ دی ماه) در همایش مدیران کل روابط عمومی استانداری‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت کشور که در سالن پیامبر اعظم(ص) این وزارتخانه برگزار شد، گفت: بحث انتخابات مهمترین دستور کار نظام است، ما باید همه ظرفیت را شناسایی و فعال کنیم تا مشارکت پرشور رقم بخورد و این امر شدنی است.

وی با اشاره به این که شعار دولت دوازدهم در مردمی بودن آن است، افزود: باید از ظرفیت مردم در تمامی شرایط استفاده کنیم زیرا در هر فضا و مکانی که ما بر مردم تکیه کردیم از جنگ هشت ساله تا بحران‌های داخلی، پیروز میدان بوده‌ایم.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با تاکید بر اینکه مشارکت مردم می‌تواند بسیاری از طوتئه‌ها را خنثی کند، عنوان کرد: ما در انتخابات دو تکلیف شرعی و اجتماعی را بر دوش داریم، تکلیف اجتماعی آن است که ما باید مردم را توجیه کنیم تا دقت کنند که این حضور به نفع خودشان و حوزه انتخابیه خودشان است لذا ما باید تلاش کنیم دوقطبی‌سازی ایجاد نشود و بیشتر بر مشارکت حداکثری تأکید داشته باشیم.

خلجی با اشاره به اقداماتی که باید توسط روابط عمومی استان‌ها صورت گیرد تا انتخابات پرشوری به سرانجام برسد، گفت: یکی از این اقدامات تشکیل کمیته‌ای برای رصد و پایش اخبار به صورت لحظه‌ای است تا از این طریق با سیاه نمایی‌هایی که صورت می‌گیرد بتوان مقابله کرد و آن را برای عموم مردم روشنگری کرد.

وی ادامه داد: دومین اقدام این است که چهره‌های استانی را فعال کنیم چون برخی اشخاص و چهره‌ها در استان‌ها هستند که باعث پرشورتر شدن انتخابات می‌شوند، سومین اقدام، مدیریت اظهارات و اقدامات است زیرا ممکن است یک مدیری در استان یک اظهارنظر بدون موقعیت شناسی انجام دهد به گونه‌ای که نباید در این مقطع چنین سخنی بیان می‌شد. لذا باید این امر مهم نیز مدیریت شود.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت چهارمین ظرفیت را فعال شدن اداره ارشاد و اطلاعات در استان‌ها دانست و گفت: اداره ارشاد در استان‌ها باید با اخبار دروغ و منفی از جمله ناامید کردن مردم مقابله کند، اخبار منفی و ناامیدی مردم جرم است و باید با این امر برخورد شود.

خلجی با بیان اینکه مشارکت رسانه‌های همسو نیز از دیگر عوامل مهم در بحث انتخابات و پرشور شدن آن است، عنوان کرد: اقدامات برای حضور مقامات در دانشگاه‌ها هم باید صورت گیرد تا به فضای انتخابات کمک کنند همچنین استفاده از مناسبت‌های دهه مبارک فجر، ایام رجب و شعبان در این مسئله مؤثر است.

وی با اشاره به ایجاد کمپین‌های مختلف از جمله رأی اولی‌ها جهت پرشور شدن انتخابات، تأکید کرد: استفاده از حضور بانوان نیز می‌تواند سبب حضور حداکثری در انتخابات شود چراکه ۵۰ درصد از رأی دهندگان بانوان هستند و حضور آن‌ها انتخابات را پرشور خواهد کرد.

کد خبر 2350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha