سرویس استانهای شانا - سید احمد پورفرجی در نخستین نشست شورای ائتلاف انقلاب اسلامی خوزستان که با حضور جمعی از نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجتمع فجر اهواز برگزار شد، اظهار کرد: انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال گذشته باوجود تبلیغات منفی دشمنان با استقبال پرشور مردم برگزار و هر شهرستان منتخبان خود را راهی مجلس دوازدهم کردند.
وی افزود: مردم شریف استان دین خود را در این عرصه نیز ادا کردند و اکنون نوبت به نمایندگان و شورای ائتلاف انقلاب اسلامی است که به مطالبات به حق مردم جامه عمل بپوشانند.
رییس شورای ائتلاف انقلاب اسلامی خوزستان استفاده هرچه بهتر از ظرفیت های بومی استان را در راستای توسعه و رونق بخشهای مختلف از ضرورتها برشمرد و گفت: خوزستان دارای ظرفیتهای بالایی است اما این ظرفیتها باید بیش از گذشته شناسایی و برای توسعه استان مورد استفاده قرار گیرد.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مسائلی که می تواند رضایتمندی مردم استان خوزستان را فراهم کند استفاده از ظرفیت نیروها و مدیران بومی استان است.
پورفرجی گفت: نخستین نشست رسمی نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با اعضای شورای ائتلاف انقلاب اسلامی با هدف شناخت هرچه بیشتر نمایندگان با رویکردها و سیاستهای شانا (شورای ائتلاف انقلاب اسلامی ) برگزار شد که بی شک برگزاری مستمر این جلسات اتحاد و همدلی اعضای شانا با نمایندگان را به همراه دارد.
انتصاب مدیران بدون سابقه اجرایی اشتباه بزرگی است
نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از مردم شریف این حوزههای انتخابیه، بر همدلی نمایندگان برای کمک به مجموعه دولت و رفع مشکلات مردم تاکید کرد.
مجتبی یوسفی افزود: بی شک عملکرد مجلس پیشین در برخی از حوزهها و بخشها کمرنگ بوده که باید کاستی ها شناسایی و برای رفع نقاط ضعف برنامهریزی کرد.
نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: هماکنون عملکرد برخی از مسئولان کشور مورد نظر رهبر معظم انقلاب نیست که باید به صورت جدی به این مسائل نگاه شود.
وی ادامه داد: خطا در هرجا و هر مسئولیتی که باشد باید مقابل آن ایستادگی کرده و با خاطیان برخورد لازم صورت گیرد، چرا که تداوم این خطاها و اشتباهات مسئولان به نظام آسیب وارد می کند.
یوسفی اظهار کرد: چرا هشت مدیرعامل آبفا برای اهواز و استان طی چند سال تغییر کردند و چندین مدیرکل شیلات نیز آمدند و رفتند؟ باید مراقب باشیم سخنان ما مردم را به اسم مطالبهگری ناراحت نکند.
وی گفت: خوزستان بی شک عقب افتادگی هایی دارد که باید برای جبران آن تلاش مضاعفی کنیم اما نباید مرتب نکات منفی از این استان برجسته شود.
نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نباید خوزستان را با برخی از استان های مطرح کشور مقایسه کنیم و موضوع جنگ تحمیلی و از بین رفتن زیرساخت ها و خیلی مسائل دیگر را نادیده بگیریم.
وی بیان کرد: یکی دیگر از مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد موضوع عدم تجربه و سابقه اجرایی برخی مدیران استان است؛ انتصاب مدیرانی که هیچ سابقه اجرایی ندارد اشتباه بزرگی است.
یوسفی ابراز امیدواری کرد که با حضور علما، فرماندهان سپاه و خانواده شهدا در کنار مجموعه نمایندگان و شورای ائتلاف انقلاب اسلامی خوزستان، بخش عمده ای از مشکلات استان به زودی رفع شود.
ضرورت اجرای مرحله دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری و توسعه آزادراههای استان
همچنین نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس دوزادهم گفت: اگر جلسات شورای ائتلاف انقلاب اسلامی با نمایندگان به صورت مستمر برگزار شود، بی شک بسیاری از مشکلات را می توانیم برطرف کنیم اما رسیدگی به مسائل باید به صورت تخصصی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سادات ابراهیمی افزود: باید به مسائلی نظیر اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری و توسعه آزادراههای استان به صورت دقیق تمرکز کنیم و تنها به کلیات آن اکتفا نکنیم.
وی تصریح کرد: در زمینه مسایل مربوط به عزل و انتصابات در سطح استان نیز به عقیده من شورای ائتلاف، پیشنهادات خود را از جانب روسای شهرستانها به استان منعکس کند.
همدلی و همفکری برای رفع مشکلات خوزستان
نماینده شادگان در مجلس دوازدهم نیز گفت: در شهرستان شادگان شاهد مشارکت بالای مردم شریف این منطقه بودیم که به نوعی منویات رهبر معظم انقلاب به خوبی محقق شد و به همین دلیل خدمت به مردم باید مضاعف باشد.
هاشم خنفری بیان کرد: برگزاری نشستهای شورای ائتلاف برای هم افزایی و همفکری بیشتر اعضا و نمایندگان مجلس، ارزشمند و باید تداوم داشته باشد.
نماینده شادگان در مجلس دوازدهم تاکید کرد: در این جلسات با مشکلات خوزستان بیشتر آشنا شده و می توان با همدلی و همفکری بهترین راهکار را برای رفع مشکلات استان ارایه داد.
نابرابری در سطوح مدیریتی آشکار است
همچنین نماینده اندیمشک در مجلس دوازدهم گفت: تداخل مسئولیتها در حوزههای اجرایی به استان آسیب زده است و هنوز در حد و حدود اقدامات دولت و نمایندگان با مشکل مواجه هستیم که رفع این مشکل نیازمند ارزیابی علمی از مشکلات کشور است.
جهانبخش قلاوند افزود: اکنون رشد و توسعه در کشور، هم نامتوازن و هم ناپیدا بوده و نابرابری در سطوح مدیریتی آشکار است.
نماینده اندیمشک در مجلس دوازدهم گفت: تاکنون در توزیع فرصتهای پیشرفت و توسعه در کشور و استان عملکرد خوبی را مشاهده نکردیم.
وی بیان کرد: سیاستگذاری ها عامل اصلی مشکلات مدیریتی در استان و کشور است؛انحرافات در برنامه ها و اجرای قوانین و سیاستهای عمومی باید به صورت جدی بررسی و میزان انحرافات نیز به دقت به صورت علمی بررسی شود.
نمیتوان برای تمامی شهرستانها نسخه واحد پیچید
نماینده آغاجاری و بهبهان هم گفت: اکنون نیاز است که مسایل کاربردی تر و موضوع محور باشند و مجموعه توانمندی های استان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
محمدطلا مظلومی افزود: شورای ائتلاف شهرستانهای آغاجری و بهبهان تاکنون برای رفع برخی مشکلات تلاش کردند اما تعامل آن ها با استان نیاز به تقویت دارد.
نماینده آغاجاری و بهبهان ادامه داد: نمی توان برای تمامی شهرستان ها نسخه واحد پیچید بلکه باید مشکلات شهرستانها به صورت مجزا بررسی شود.
نگاه نمایندگان برای مسائل عامه کشور باید ملی باشد
همچنین نماینده هویزه و دشتآزادگان گفت: نماینده در برابر یک ملت مسئول است به همین جهت نگاه ما در ابتدا باید ملی، بعد استانی و منطقه ای باشد.
مجید داغری افزود: اگر مسایل عامه کشور تامین شود ، بی شک مشکلات استانها و حوزههای انتخابیه نیز برطرف خواهد شد.
۳۸ شاخص در حوزه امنیت سرمایه گذاری از سوی مجلس ارائه شده است
همچنین معاون اقتصادی استاندار خوزستان شهادت جمعی از سرداران و سپاهیان را در حادثه حمله موشکی به سفارت ایران در سوریه را تبریک و تسلیت گفت و ابراز امیدواری کرد که به زودی رژیم کودککش صهیونیستی پاسخ سختی را دریافت می کند.
محمد راضیجلالی افزود: تصویری که قصد داریم از خوزستان ارایه دهیم باید واقعبینانه باشد تا ظرفیت های استان برای جذب سرمایه گذاری به خوبی معرف شود.
معاون اقتصادی استاندار خوزستان گفت: اکنون ۳۸ شاخص در حوزه امنیت سرمایه گذاری از سوی مجلس شورای اسلامی ارائه شده که از جمله ندارد آن میتوان به نزاع خیابانی، تصادفات منجر به فوت و خیانت در امانت و موارد متعددی از این شاخص ها اشاره کرد.
وی بیان کرد: ما در شرایطی به سر می بریم که امکان سرمایه گذاری برای دولت به دلیل محدودیتهای منابع وجود ندارد به همین جهت باید فرصت های سرمایه گذاری را برای بخش خصوصی فراهم کنیم.
راضی جلالی تصریح کرد : در ماه های اخیر مکاتبات متعددی را با وزرا و رییس جمهور محترم داشتیم که در نهایت گرههای در این میان وجود دارد که تنها به دست نمایندگان برطرف می شود.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر یک هزار و ۴۰۰ حساب بانکی پتروشیمی در تهران است و نمی توانیم شرکت های خصوصی وابسته را ملزم کنیم که حساب خود را به خوزستان منتقل کنند اما نمایندگان می توانند اصلاحاتی را در قانون انجام دهند که دست کم همه حسابهای بانکی در تهران نباشد.
معاون اقتصادی استاندار خوزستان گفت: مجلس باید برای وزارت نفت و نیرو تکالیفی ایجاد کند که سرمایه گذاران برای تامین برق و گاز در فصل گرما و سرما در استان با مشکلاتی همراه نباشند.
وی اظهار کرد: حمایت از سرمایهگذاران در برهه کنونی یکی از ضرورتها برای رفع مشکلات اقتصادی و توسعه استان است.
نظر شما